Video Drama 2021

SHFMU “Zija Shemsiu” në Gjilan – Shfaqja Forum Teatër “Çikat vs. Djemtë”

By December 7, 2021December 9th, 2021No Comments

11. Klubi Teatror i shkollës kampione SHFMU “Zija Shemsiu” në Gjilan – Shfaqja Forum Teatër “Çikat vs. Djemtë”

Në një klasë Ku djemt’ janë te apasionuar pas futbollit, nisë një garë rastësisht e tyre me shoqet e klasës e Cila shndërrohet në diçka shume interesante. Çikat te vendosura për të thyer barrierën e paragjykimeve gjinore përgatiten maksimalisht për t’i mundur djemt’ që pretendojnë se futbolli është sport për burra dhe djem.

Luajnë: Erda Kastrati, Triumf Korqa, Sara Korça, Kamila Aliu, Suhejla Shkodra, Egzon Robelli, Anisa Kqiku, Dion Lipovica, Almar Isufi dhe Triola Korqa.

Mentor i klubit: Kushtrim Qerimi
Mësimdhënëse: Florije Mehmeti

Ky projekt organizohet nga Artpolis – Qendra për Art dhe Komunitet, me përkrahjen e Deutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit (GIZ) GmbH në emër të Qeverisë Gjermane.