Video Drama 2021

SHFMU “Lidhja e Prizrenit” në Prizren – Shfaqja Forum Teatër “Jemi të barabartë”

By December 8, 2021No Comments

4. Klubi Teatror i shkollës kampione SHFMU “Lidhja e Prizrenit” në Prizren – Shfaqja Forum Teatër “Jemi të barabartë”

“Dy nxënëse të reja ndërrojnë vendbanim nga fshati në qytet. Ditën e parë të shkollës e presin me padurim, përderisa ato do të diskriminohen dhe paragjykohen nga dy nxënës të klasës së tyre.”

Luajnë: Agnesa Zogaj, Diellza Gjini, Erdonisa Gjyliqi, Erdit Gjyliqi, Jusuf Avdosoj, Leona Shtufi, Stina Berisha, Viola Hajrullaga.
Skenografe: Laura Prenqi dhe Martina Prenqi; Kostumografe: Marina Domgjoni

Mentor i klubit: Armend Ballazhi
Mësimdhënësja: Lulije Buzhala

Ky projekt organizohet nga Artpolis – Qendra për Art dhe Komunitet, me përkrahjen e Deutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit (GIZ) GmbH në emër të Qeverisë Gjermane.