Video Drama 2021

SHFMU “Zef Lush Marku” në Brekoc, Gjakovë – Shfaqja Forum Teatër “Ditëlindje me copëza dëshpërimi”

By December 7, 2021December 9th, 2021No Comments

18. Klubi Teatror i shkollës kampione SHFMU “Zef Lush Marku” në Brekoc, Gjakovë – Shfaqja Forum Teatër “Ditëlindje me copëza dëshpërimi”

“Një vajzë e ndrojtur e ka ditëlindjen. Shoqet e saj e organizojnë festën e ditëlindjes duke marrë çdo gjë në kontrollë. Kjo festë prishet me ardhjen e dy shokëve të saj të cilët nuk preferohen nga vajzat.”

Luajnë: Anna Komani, Ariana Pepaj, Besar Demiraj, Era Jetishi, Getuar Rexha, Isabela Pllumbi, Loreta Nikollbibaj, Mikaela Pllumbi, Rina Nikollbibaj, Sherife Gozap.
Facilitimi: Armend Ballazhi

Mentor i klubit: Flamur Ahmeti
Mësimdhënësja: Fabiola Qerkezi

Ky projekt organizohet nga Artpolis – Qendra për Art dhe Komunitet, me përkrahjen e Deutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit (GIZ) GmbH në emër të Qeverisë Gjermane.