Video Drama 2021

SHFMU “Selman Riza”, Gjakovë – Shfaqja Forum Teatër “Balerinë e Gangsterë”

By December 9, 2021No Comments

17. Klubi Teatror i shkollës kampione SHFMU “Selman Riza” në Gjakovë
Shfaqja Forum Teatër “Balerinë e Gangsterë”

“Edhe pse ndajnë një klasë të përbashkët, nxënësit janë të ndarë në dy grupe, balerinë e gangsterë. Përplasja e tyre ashpërsohet kur të dy grupet do të vihen përballë njëri-tjetrit në një garë vallëzimi, fituesi i të cilit do të siguronte një udhëtim në Brezovicë. Por, çfarë ndodhë me këto dy grupe në ditën e garës, a do të përcaktojë fituesin sjellja e tyre në skenë?!”

Luajnë: Adhuresa Zenuni, Alketa Beka, Blediona Kurtaj, Diana Rrukaj, Drilona Hamzaj, Drilona Osmani, Era Syla, Klement Lleshi, Ledion Berisha, Leona Berisha, Leonita Bajrami, Olta Hereqi, Onida Arifi, Taulant Shala.
Facilitimi: Armend Ballazhi

Mentor i klubit: Flamur Ahmeti
Mësimdhënësit: Afrore Krasniqi dhe Januz Shala

Ky projekt organizohet nga Artpolis – Qendra për Art dhe Komunitet, me përkrahjen e Deutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit (GIZ) GmbH në emër të Qeverisë Gjermane.