Video Drama 2021

SHFMU “Nazim Gafurri”, Prishtine – Shfaqje Forum Teatër “Zëri brenda meje”

By December 9, 2021No Comments

16. Klubi Teatror i shkollës kampione SHFMU “Nazim Gafurri” në Prishtinë
Shfaqja Forum Teatër “Zëri brenda meje”

“Shtypësi dhe i shtypuri kanë zëra në kokë të cilët i bëjnë ata të veprojnë në mënyra të ndryshme. Shfaqja trajton diskriminimin që e bën arsimtarja në mes të dy nxënësve, djalit të drejtorit dhe një nxënësi tjetër, e duke e bërë këtë ajo i motivon nxënësit që ti bëjnë bullizëm e ta përqeshin. Por jo të gjithë shkojnë me “rrymën” e keqe të të tjerëve, janë edhe disa që reagojnë dhe mundohen ta ndihmojnë shokun e tyre.”
Luajnë: Buna Makolli, Duerta Brajshori, Flogerta Osmani, Herolind Berisha, Melos Krasniqi, Nuara Ahmeti, Olsa Zeka, Rigon Gashi, Rona Murtezaj, Suela Gashi.

Mentore e klubit: Daniela Markaj
Mësimdhënëse: Mimoza Emini

Ky projekt organizohet nga Artpolis – Qendra për Art dhe Komunitet, me përkrahjen e Deutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit (GIZ) GmbH në emër të Qeverisë Gjermane.