Video Drama 2021

SHFMU “Emin Duraku”, Shtime – Shfaqje Forum Teatër “Pa andërr”

By December 9, 2021No Comments

13. Klubi Teatror i shkollës kampione SHFMU “Emin Duraku” në Shtime
Shfaqja Forum Teatër “Pa andërr”

“Një grup nxënësish të shkollës fillore marrin lajmin se do te organizohen ngjarje kulturore nga komuna me karakter garues. Ata i rreken punës fort për të marrë pjesë me shfaqje teatrale dhe këndim, por dikush tjetër iu prish ëndrrat. Për ta vendos dikush tjetër në mënyrë arbitrare dhe pa përfillur kritere në selektim. Nxënësit revoltohen dhe duan të reagojnë në këtë padrejtësi.”

Luajnë: Alma Ramadani, Behar Osmani, Muhamed Ramadani, Pranvera Era Zeqiri, Resul Bungu, Rukije Zeqa.

Mentor i klubit: Kushtrim Qerimi
Mësimdhënës: Bajram Dugolli

Ky projekt organizohet nga Artpolis – Qendra për Art dhe Komunitet, me përkrahjen e Deutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit (GIZ) GmbH në emër të Qeverisë Gjermane.