Video Drama 2021

SHFMU “Ibrahim Fehmiu”, Prizren – Shfaqje Forum Teatër “Ti nuk je vetem”

By December 9, 2021No Comments

5. Klubi Teatror i shkollës kampione SHFMU “Ibrahim Fehmiu” në Prizren – Shfaqjen Forum Teatër “Ti nuk je vetëm”

“Nganjëherë detyrohemi të bëjmë gjëra që s’na pëlqejnë. Kështu ndodhi me dy nxënës të cilët u detyruan të braktisin shkollën për shkak të gjendjes jo të mirë financiare. Kohën që duhej të ishin në shkollë e kalonin në rrugë duke shitur gjësende, edhe pse në moshën jo madhore. Por, shokët e shoqet janë ata që aktivizohen për të ndihmuar.”

Luajnë: Ndriqim Rashkaj, Dalina Gashi, Lionit Rashkaj, Florian Vorfaj, Klarisa Berisha, Jeta Fetoshi.
Skenariste: Arita Ninaj; Narratorë: Arita Ninaj dhe Ragip Tutaj; Skenografe: Bahte Rashkaj; Kostumografe: Festina Tixha

Mentor i klubit: Armend Ballazhi
Mësimdhënës: Ilaz Bllaca

Ky projekt organizohet nga Artpolis – Qendra për Art dhe Komunitet, me përkrahjen e Deutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit (GIZ) GmbH në emër të Qeverisë Gjermane.