Video Drama 2021

SHFMU “Emin Duraku” në Gjakovë – Shfaqjen Forum Teatër “Si ti, jam edhe unë”

By December 8, 2021December 9th, 2021No Comments

20. Klubi Teatror i shkollës kampione SHFMU “Emin Duraku” në Gjakovë – Shfaqjen Forum Teatër “Si ti, jam edhe unë”

“Në klasën 9/3 një grup nxënësish planifikojnë të dalin në mbrëmje. Në këtë klasë janë Andi dhe Fiona, të cilët janë motër e vëlla. Fiona është vajza e cila gjithmonë duhet të rrijë në shtëpi, derisa vëllai saj nuk ka asnjë obligim dhe është i lirë të dalë sa herë të dojë. Kur e gjithë klasa dalin përfshirë dhe Andin, Fiona e dëshpëruartej mase pas një zënke me prindërit ku nuk e pati mbështetjen e tyre, vendos të largohet nga shtëpia, në shenj revolte për të gjitha padrejtësitë që po i bëhen. Ajo gjen ngushëllim tek shoqja saj Lea, dhe shkon tek shtëpia e saj në orët e vona të natës…”
Facilitimi: Armend Ballazhi

Luajnë: Arrita Zhubi, Dielli Jetishi, Era Lluka, Jeta Lluka, Jona Lluka, Morea Elezi, Orges Bytyqi, Orges Rrahmani, Rumejsa Dana, Sara Deda, Sose Cermjani.

Mentor i klubit: Flamur Ahmeti
Mësimdhënësja: Arjeta Sharani Efendija

Ky projekt organizohet nga Artpolis – Qendra për Art dhe Komunitet, me përkrahjen e Deutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit (GIZ) GmbH në emër të Qeverisë Gjermane.