Video Drama 2021

SHFMU “Dr. Ibrahim Rugova”, Obiliq – Shfaqja Forum Teatër “Jemi të vendosur”

By December 8, 2021No Comments

2. Klubit teatror i shkollës kampione SHFMU “Dr. Ibrahim Rugova”, Obiliq
Shfaqa Forum Teatër: ” Të vendosur”.

“Në shkollë organizohet një garë për talentët e rinj. Mësuesit zgjedhin disa nxënës për të marrë pjesë në gara për pikturë dhe këndim. Mbajtja e provave do të vështirësohet kur dy djem do të pengojnë procesin duke i shantazhuar dhe bullizuar ata.”

Luajnë: Yll Pllana, Eldi Behrami, Rigon Brestrovci, Olsa Klinaku, Urtesa Bllaca, Tuana Hashani, Eda Bunjaku, Diar Hashani, Buna Hashani.
Kostumografe: Buna Hashani Skenografe: Kaltrina Shaljani Teksti: Yll Pllana Muzika: Diar Hashani

Mentor i klubit: Armend Ballazhi
Mësimdhënësja: Remzije Sadiku

Ky projekt organizohet nga Artpolis – Qendra për Art dhe Komunitet, me përkrahjen e Deutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit (GIZ) GmbH në emër të Qeverisë Gjermane.