Video Drama 2021

SHFMU “Pavarësia” në Siboc, Podujevë – Shfaqja Forum Teatër “KODI?!”

By December 8, 2021No Comments

15. Klubi Teatror i shkollës kampione SHFMU “Pavarësia” në Siboc, Podujevë – Shfaqja Forum Teatër “KODI?!”

“Në një klasë arsimtarja e lëndës së gjuhës shqipe fillon të paragjykojë vajzat e asaj klase për veshjet dhe sjelljet e tyre, përderisa ajo i mbështeste djemtë. Arsimtarja së bashku me drejtorin vendosin që ta përpilojnë një rregullore vetëm për vajza. Kjo e pengon kujdestaren e klasës e cila i përkrahë nxënëset. ”

Luajnë: Altin Hyseni, Anisa Xhaka, Arba Deda, Arlind Rrahmani, Aurela Rrahmani, Adhurim Musa, Delfina Rrahmani, Eltina Zhegrova, Erisa Zeneli, Erëdina Mehmeti, Kaltrina Feta, Lea Zeneli, Learta Mahmuti, Olta Feta, Riana Zeneli, Rrezon Mahmuti.

Mentore e klubit: Daniela Markaj
Mësimdhënës: Gazmend Nazifi

Ky projekt organizohet nga Artpolis – Qendra për Art dhe Komunitet, me përkrahjen e Deutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit (GIZ) GmbH në emër të Qeverisë Gjermane.