Video Drama 2021

SHFMU “Emin Duraku”, Prishtinë – Shfaqja Forum Teatër “Hyrja C1, Kati 3”

By December 9, 2021No Comments

12. Klubi Teatror i shkollës kampione SHFMU “Emin Duraku” në Prishtinë
Shfaqja Forum Teatër “Hyrja C1, Kati 3”

“Koprracia ka qenë dhe do mbetet vesi më i keq i njerëzimit. Të kesh të mira materiale nuk do të thotë që i ke të gjitha. Në një lagje të Prishtinës, 2 familje shumë të ndryshme do vihen përballë njëra tjetrës në situata të ndryshme. Sa është e vlefshme pasuria në një familje kur nuk ekziston dashuria?”

Luajnë: Orkidea Jashanica, Merisa Pireva, Ermal Maqestena, Dren Kryeziu, Jeta Hoti, Kaltrina Leskovci, Amar Bulliqi, Erin Krasniqi
Prezentues: Korab Leskovci

Mentor i klubit: Armend Zeqiri
Mësimdhënës: Kastriot Azemi

Ky projekt organizohet nga Artpolis – Qendra për Art dhe Komunitet, me përkrahjen e Deutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit (GIZ) GmbH në emër të Qeverisë Gjermane.