Video Drama 2021

SHFMU “Enver Maloku”, Podujevë – Shfaqja Forum Teatër “Ditëlindja”

By December 9, 2021No Comments

8. Klubi teatror i SHFMU “Enver Maloku”, Podujevë – Shfaqja forum teatër “Ditëlindja”

“Një udhëtim i anuluar për Prizren në ditëlindjen e Altinit do sjellë klasën para një situate të pakëndshme. Altini, personi më bullizues i klasës ndaj personave me probleme financiare, sot gjendet në situatën e njëjtë si personat që i ngacmonte deri dje. Ai është penduar për gjërat që ka bërë, por shoqëria e tij që e donin për të mirat materiale që Altini kishte, sot do e shohin ndryshe dhe nuk do ta pranojnë ndryshimin e tij e aq më pak që ta festojnë ditëlindjen e tij në praninë e pjesës së klasës që kanë probleme financiare.”

Luajnë: Fatmire Bahtiri, Leart Oraca, Art Hyseni, Dorina Vërsheki, Rion Osmani, Elvin Asllani, Djellza Sylejmani, Erina Zejnullahu, Uresa Azemi, Edita Tahiri, Loresa Sylejmani, Melisa Murati, Olsa Mehmeti, Elma Mulliqi, Fllanza Gimolli, Erina Zejnullahu, Suela Rexhepi.

Prezantimi: Diellza Sylejmani, Melisa Murati, Uresa Azemi, Elma Mulliqi.
Asistencë në dramë: Loresa Sylejmani

Mentor i klubit: Armend Zeqiri
Mësimdhënësi: Eroll Bejta

Ky projekt organizohet nga Artpolis – Qendra për Art dhe Komunitet, me përkrahjen e Deutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit (GIZ) GmbH në emër të Qeverisë Gjermane.