Video Drama 2021

SHFMU “Zekeria Rexha” në Gjakovë – Shfaqjen Forum Teatër “Sukses pas një dështimi”

By December 7, 2021December 9th, 2021No Comments

19. Klubi Teatror i shkollës kampione SHFMU “Zekeria Rexha” në Gjakovë – Shfaqjen Forum Teatër “Sukses pas një dështimi”

“Një nxënës i talentuar, që dëshiron të bëhet kitarist, e ka një kitare të vjetër e të prishur. Në pamundësi për ta blerë një të re ai e gjen një mënyrë për të fituar para, të dalë në qytet dhe të bëjë muzikë në rrugë me kitarën e tij të vjetër. Por, disa bashkëmoshatarë e përqeshin dhe nuk e lënë rahat në punën e tij.”

Luajnë: Feab Shabani, Gojart Byci, Nurjeta Islami, Lirëza Tabaku, Vlera Mrasori, Rrezarta Gjuraj, Liburna Shehu, Tiara Berisha, Oltion Morina, Rroni Lluka, Sara Gashi.
Facilitimi: Armend Ballazhi

Mentor i klubit: Flamur Ahmeti
Mësimdhënëset: Sevdije Haxhibiqiri, Nertila H. Gojani dhe Nerimane Brahushi

Ky projekt organizohet nga Artpolis – Qendra për Art dhe Komunitet, me përkrahjen e Deutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit (GIZ) GmbH në emër të Qeverisë Gjermane.