Video Drama 2021

SHFMU “Shkolla e Gjelbër” në Prishtinë – Shfaqjen Forum Teatër “Mendime të Maskuara”

By December 7, 2021December 9th, 2021No Comments

6. Klubi Teatror i shkollës kampione SHFMU “Shkolla e Gjelbër” në Prishtinë – Shfaqjen Forum Teatër “Mendime të Maskuara”

“Shfaqja trajton shëndetin mendor, si një ndër temat tabu e që nuk flitet thuajse fare në shkolla e familje. Përmes kësaj shfaqje tregojmë se me çfarë situata ballafaqohemi edhe ne si fëmijë apo adoleshentë, si ndihemi dhe çfarë kalon në mendjen tonë.”

Luajnë: Albulena Krasniqi, Arneta Makolli, Agnesa Makolli, Jon Thaqi, Olsa Krasniqi, Olsi Gallopeni, Omar Hyseni, Rea Rexhepi, Suela Halimi, Vesa Berisha, Yllka Krasniqi.

Mentor i klubit: Edlir Gashi
Mësimdhënëse: Gëzime Bajrami

Ky projekt organizohet nga Artpolis – Qendra për Art dhe Komunitet, me përkrahjen e Deutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit (GIZ) GmbH në emër të Qeverisë Gjermane.